De Avonden @ 2 Hoog

▼
zaterdag 11 juli 2020

Macarons met tonijntartare

›
16 macarons Bereidingstijd: 45 minuten plus 1 uur wachttijd Ingrediënten: Voor 16 macarons: 200 g poedersuiker 110 g fijngemalen am...
maandag 6 juli 2020

Kalfstartare met toast van brioche

›
Steak tartare, maar dan net even anders! Wijnspijs: gaat goed met een krachtige viognier (zeker als dat een Condrieu is). 4 personen ...
vrijdag 26 juni 2020

Gegrilde octopus met venkelsalade

›
Wijnsuggestie: wij serveerden deze salade met een witte zuidelijke Rhone: een Corbieres van Grenache-blanc, Roussanne en Marsanne 4 per...
woensdag 24 juli 2019

Limoen meringue met kokosijs en passievruchtcoulis

›
Dit Aziatisch georiënteerde nagerecht is werkelijk de zomer op je bord! Als je geen ijsmachine hebt of niet zoveel tijd (mijn ijsmachine ...
zaterdag 16 maart 2019

Gegrilde heilbot met beurre blanc en ingelegde sjalotjes

›
Dit uitprobeersel pakte goed uit! Beurre blanc op basis van visfond geeft een mooie romige saus die goed combineert met gegrilde witvis. De...
zaterdag 22 december 2018

Kerstdiner 2018

›
Zoek je nog lastminute inspiratie voor je kerstdiner? Mijn suggestie dit jaar: Amuse Amuse Truffelei Wijnsuggestie: champagne (of een...
zaterdag 20 oktober 2018

Coq au Riesling

›
De onhollands warme en droge zomer van ’18 houdt ook nog eens onhollands lang aan. Maar nu november alweer met rasse schreden begint te nade...
maandag 3 september 2018

Mont Royal

›
Afgelopen weekend mochten wij met Leuk met Kids blog mee om een Landal Greenpark huisje uit te proberen in het Duitse gebied der Mosel; M...
woensdag 1 augustus 2018

Gevulde courgettebloemen

›
Het is een druk jaar geweest met weinig tijd voor blogposts. Deze foto is eigenlijk nog van vorig jaar, maar het gerecht is er niet minder l...
dinsdag 6 maart 2018

Gegrilde courgetterolletjes

›
Pas op, want deze is verslavend! 4 personen Bereidingstijd: 25 minuten Ingrediënten: 1 courgette 130 gram gegrilde artisjokharten (...
zondag 18 februari 2018

Groene Gazpacho met Gerookte Makreel

›
Op een zonnige winterdag als deze voelt het stiekem al een beetje als lente... 2 personen Bereidingstijd: 1 uur Ingrediënten: 1 ko...
zaterdag 3 februari 2018

Bruschette Ragú

›
Ragú is natuurlijk heerlijk met verse pasta, maar op een bruschetta is het ook erg lekker! 8 personen Bereidingstijd: 5 ½ uur Ingredië...
zondag 28 januari 2018

Tuinerwten- en courgettesoep met gerookte paling

›
4 personen Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten: 200 gram gerookte palingfilet 1 courgette 2 sjalotjes 450 gram verse fijne tuine...
maandag 22 januari 2018

Pompoenslices met ribeye en kruidenyoghurt

›
Kies voor dit gerecht een mooie biologische pompoen van goede kwaliteit, zodat je de schil ook kunt eten. 4 personen Bereidingstijd: 30 m...
vrijdag 19 januari 2018

Gougѐres

›
Zo simpel en zo lekker!! 4-6 personen Bereidingstijd: circa 30 minuten Ingrediënten: 120 ml water 85 gram boter snufje zout 110 g...
zondag 7 januari 2018

Chai IJs

›
Don't you just love it when a plan comes together? Chai ijs. Dat bleek een goed idee te zijn! Net als chai crème brulée trouwens! ...
zondag 31 december 2017

Mouclade

›
We nemen afscheid van 2017 met een klassieker; mouclade! Wijntip: Vouvray of Chenin Blanc 4 personen voorgerecht of 2 personen hoofdge...
2 opmerkingen:
vrijdag 24 november 2017

Pompoensoep

›
Als de regen buiten horizontaal tegen de ruiten waait eet je binnen lekkere herfstsoep. En niets is zo herfstig als pompoen natuurlijk! ...
zaterdag 30 september 2017

Ribeye met seizoenspaddestoelen, beurre noisette en truffelzout

›
Het is alweer herfst (je weet wat ze zeggen over vliegende tijd), dus ook de gerechten bij mij thuis hebben inmiddels weer af en toe een he...
maandag 25 september 2017

Tortelloni ricotta di bufala e limone

›
Albert Heijn heeft sindskort een nieuw assortiment verse pasta en deze gevulde variant is zeker een aanwinst! Ik maak ´m met een kip-roomsa...
›
Homepage
Internetversie tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.