donderdag 25 februari 2010

Involtini


2 Personen

Ingrediƫnten

300 gram kalfsoester
100 gram Bel Paese
2 plakken mortadella
droge Marsala wijn
aspergetips
boter
olijfolie
kooktouw
kookhamer

Bereiding

Leg een stuk plasticfolie op je kalfsoesters en sla ze met een kookhamer tot grote dunne plakken (je kunt dit ook aan de slager vragen natuurlijk, je krijgt dan dus kalfsschnitzels).
Leg op beide plakken een plak mortadella en een plak Bel Paese (je kunt ook Mozzarella gebruiken). Blancheer de aspergetips en bewaar het kookvocht. Leg op beide stukken kalf 4 aspergetips, zo dat de kopjes aan beide kanten uitsteken. Rol de stukken kalf op en bind er kooktouw omheen. Bak de involtini's in olie en boter.Wanneer het vlees klaar is haal je het uit de pan en doe je er een scheut Marsalawijn in. Voeg wat kookvocht van de asperges en nog wat boter toe. Laat de saus die ontstaat een beetje indikken. Serveer de involtini's met de saus er overheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten