2 personen
Ingrediƫnten
300 gram mini pulpo (schoongemaakt)
200 gram gemengde sla
1 el Dijon mosterd
1 citroen
1 el munt, fijngehakt
1 el peterselie, fijngehakt
1 teentje knoflook
100 ml olijfolie
cayennepeper
zout & peper
Bereiding
Kook de pulpo in 8 tot 10 minuten zacht.
Meng in een kommetje 2 eetlepels citroensap, olijfolie, dunne plakjes knoflook, munt, peterselie, mosterd, cayennepeper, zout en peper.
Laat de octopus uitlekken en doe het in een schaal.
Schenk de dressing er over, maar laat een beetje over, en plaats de schaal in de koelkast.
Laat de octopus 3 uur staan.
Serveer de octopus op gemende slabladeren ('misticanza') en sprenkel er nog wat dressing over.
Serveer er eventueel een partje citroen bij.
300 gram mini pulpo (schoongemaakt)
200 gram gemengde sla
1 el Dijon mosterd
1 citroen
1 el munt, fijngehakt
1 el peterselie, fijngehakt
1 teentje knoflook
100 ml olijfolie
cayennepeper
zout & peper
Bereiding
Kook de pulpo in 8 tot 10 minuten zacht.
Meng in een kommetje 2 eetlepels citroensap, olijfolie, dunne plakjes knoflook, munt, peterselie, mosterd, cayennepeper, zout en peper.
Laat de octopus uitlekken en doe het in een schaal.
Schenk de dressing er over, maar laat een beetje over, en plaats de schaal in de koelkast.
Laat de octopus 3 uur staan.
Serveer de octopus op gemende slabladeren ('misticanza') en sprenkel er nog wat dressing over.
Serveer er eventueel een partje citroen bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten