maandag 25 augustus 2014

Eén van de beter bewaarde geheimen van het hart van AmsterdamOp de Gravenstraat, tussen de Nieuwendijk en de Dam, verstopt tussen tattoo- en coffeeshops vind je één van de beter bewaarde geheimen van Amsterdam; restaurant-wijnbar Graves. Ik schreef er al over in 2010 en ben er sindsdien vaak geweest.

Maar het geheim blijkt zo goed bewaard geweest, dat niet genoeg mensen hun weg naar Graves hebben weten te vinden... Restaurant-wijnbar Graves gaat haar deuren sluiten. Wat oneindig zonde! Je hebt nog tot 1 september de tijd om te zien wat je gemist hebt! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en breng een bezoekje aan dit geweldige restaurant nu het nog kan!

Gravenstraat 10, 1012 NM Amsterdam

De foto komt van www.cafegraves.nl

4 opmerkingen:

 1. oja hier wil ik altijd nog een keer eten. Maar eerst next friday restaurant Beulings maar eens uitproberen. www.beulings.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie er goed uit. Prijzen zijn ook sympathiek. Heb je In De Baars al eens geprobeerd Luce? Portugees bij de Wiegbrug -lekker dichtbij- waar ik zelf helemaal verliefd op ben. Categorie 'geen gezeik-gewoon goed'. De manchego met kweepeermarmelde en het lamsstoofpotje zijn aanraders!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Jildert: Jil, hoe was jullie huwelijkseten bij Beuling? Ik begreep van Maud en Den dat het heel goed was! Heel veel plezier op jullie huwelijksreis en op jullie feest in Frankrijk volgende week! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Eric: nee, nog steeds niet geprobeerd, maar ga ik zeker binnenkort doen!
  Ook snel weer even afspreken voor een hapje samen!
  Xx!

  BeantwoordenVerwijderen