woensdag 30 april 2014

The Tea Bar Amsterdam


Vanuit culinair oogpunt behoren de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk absoluut tot de leukste winkelstraten van Amsterdam! Met natuurlijk oud gedienden zoals Chabrol Wines en Meeuwig & zn., grote namen als Marqt, Grape District en Vlaamsch Broodhuys, winkels met kookgerei, kookgadgets en servies zoals &Klevering en Deksels!, maar ook een goede kaaswinkel, een goede poelier en fijne koffie- en lunchzaken zoals bijvoorbeeld Vinnies Deli.

Behalve dat alles zit er echter ook een theewinkel op de Haarlemmerdijk, genaamd The Tea Bar. Voor iemand die niet tegen koffie kan zoals ik, kunnen er natuurlijk niet genoeg thee-speciaalzaken in de stad zijn!

Bij The Tea Bar kun je uit vele verschillende en originele melanges kiezen. Omdat de thee als in een snoepwinkel in schepbakken gepresenteerd wordt, kun je heerlijk aan alle smaken ruiken zodat je goed kunt beoordelen wat je lekker lijkt. Een feest voor de neus!

The Tea Bar beschikt over een indrukwekkende clientèle aan restaurants en andere horeca. Zo serveert twee-sterren restaurant Bord'eau thee van The Tea Bar. En zeg nou zelf, als het goed genoeg is voor een twee-sterren restaurant...

Voor wie graag een gokje waagt of al weet welke smaak zijn of haar favoriet is, heeft The Tea Bar ook een webshop. De website is sowieso een bezoekje waard nu hierop behalve de webshop ook veel achtergrondinformatie over thee te vinden is en er ook leuke recepten met thee op staan; van ijsjes tot BBQ marinade!

Sla The Tea Bar tijdens een middagje culiwinkels struinen op de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk dus zeker niet over!

The Tea Bar
Haarlemmerdijk 71, Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten