zondag 21 augustus 2011

Piña colada


Dit jaar helaas geen mogelijkheid om te ontspannen op een tropisch eiland, maar nu we zelf op een eiland zijn gaan wonen kan de Piña colada op een zomerse avond bij zonsondergang natuurlijk niet ontbreken!

4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten:

120 ml witte rum
120 ml malibu
240 ml ananassap (liefst vers)
160 ml kokosroom (bijvoorbeeld van Blue Elephant, verkrijgbaar bij grote AH’s)
40 ijsblokjes

Benodigdheden:

IJscrusher (kun je voor een tientje bij Ikea kopen)
Handmixer
Rietjes

Bereiding:

Het is het lekkerst als al je ingrediënten al van tevoren koud zijn. Mix de rum, malibu, ananassap en kokosroom met een handmixer door elkaar. Crush je ijsblokjes en verdeel het ijs over vier glazen. Verdeel ook de cocktail over de glazen en serveer met rietjes. Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten