donderdag 13 mei 2010

Kabeljauw met mangosalsa


In het geheel niet in lijn met de Zuid Europese stijl die ik normaalgesproken aanhoud op deze website, maar wel erg lekker!

2 personen als hoofdgerecht of 8 tot 10 amuses


Ingrediƫnten:

2 kabeljauwfilets (kan ook met andere witvis)
1 rijpe mango
125 gram romaatjes
1 limoen
½ verse rode peper
verse koriander
1 bosui
arachide olie

Bereiding

Snij de halve rode peper in kleine stukjes, knijp het sap uit de limoen en doe de stukjes peper in het limoensap. Schil vervolgens de mango en snij deze in kleine stukjes. Snij ook de tomaatjes in kleine stukjes. Snij van de bosui de lelijke stukken af en snij vervolgens alleen van het groene gedeelte dat over is dunne ringetjes. Hak je korianderblaadjes fijn. Meng dit allemaal door elkaar.

Indien je dit als hoofdgerecht maakt laat je de filets heel, indien je amuses wil maken dan snij je de filets in dunne reepjes, zoveel als je amuses wil maken. Bak ze vervolgens in arachide olie. Als je het als hoofdgerecht maakt serveer je de filets met de salsa er overheen, wanneer je ze als amuses wil serveren kun je dit in borrelglaasjes doen zoals op de foto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten