dinsdag 17 december 2013

Poptasi Pastry presenteert: de Maduche


Poptasi Pastry op de Gerard Doustraat is één van mijn favoriete foodwinkels in Amsterdam. Bij Poptasi maken ze de meest overheerlijke macarons die je je kunt voorstellen! Toen ik afgelopen zomer mijn grote liefde eeuwige trouw beloofde mochten de taylor made macarons van Poptasi dus natuurlijk ook niet ontbreken op de receptie. Iedereen was er weg van! We zijn zelfs in het voorjaar speciaal naar Reims afgereisd om champagne uit te zoeken en te importeren die goed combineert met de zoete en notige smaak van macarons. Heerlijk!!

Ondanks het grote succes van Poptasi zul je ze nooit betrappen op rusten op hun lauweren. Ze creëren steeds weer nieuwe macaron smaken, meestal aangepast aan het seizoen. Maar deze keer overtreft Poptasi zichzelf echt door te komen met wat we toch wel de Macaron 2.0 mogen noemen, de opvolger, een geheel nieuwe telg, genaamd: de Maduche, hetgeen staat voor de 'Macaron Du Chocolaté', afgelopen zaterdag gepresenteerd in de pop-up Poptasi store in de MINI Brandstore op het Leidseplein.

De Maduche is chocolade (een bonbon of truffel) op een macaron met een vulling (ganache of crème) ertussen. De combinatie van verschillende structuren en smaken maakt de Maduche volgens Poptasi zo bijzonder. Het krokante van de chocolade, de chewie bite van het macaron koekje en tenslotte de zachte vullingen zouden zorgen voor het ultieme mondgevoel. Ik kan niet wachten om de Maduche uit te proberen!!

Poptasi zou natuurlijk Poptasi niet zijn als de kous hiermee af was: Poptasi lanceert elke maand een nieuwe Maduche smaak!

Haast je dus richting Poptasi Pastry aan de Gerard Doustraat 31 om deze heerlijke nieuwe creatie te bemachtigen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten