woensdag 21 november 2012

Niet Normaal Lekker Restaurantdagen 2012


Vanaf morgen tot en met zondag vinden de 'Niet Normaal Lekker Restaurantdagen 2012' plaats. Zestien bedrijven uit Amsterdam en omgeving hebben ieder een speciaal menu samengesteld tegen vriendelijke prijzen. Het gaat om "sociale firma’s die zich inzetten voor maatschappelijke participatie en re-integratie in de samenleving van kwetsbare groepen met een arbeidsbeperking. De horecaondernemingen creĆ«ren werk voor deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werken in de horeca geeft hen zelfvertrouwen en helpt hen op weg richting vrijwilligerswerk, leerwerktraject of betaalde baan."

Hoewel Jamie Oliver's Fifteen uiteraard niet kan ontbreken als publiekstrekker op de lijst van deelnemers is het natuurlijk de bedoeling dat vooral ook de minder bekende deelnemers een duwtje in de rug krijgen door deze actie!

Een goed initiatief dus om sociale horecaondernemingen de gelegenheid te geven hun aanbod (beter) te profileren, nieuwe klantengroepen aan te boren en op die manier hun inkomsten te vergroten.

'Niet Normaal Lekker Restaurantdagen 2012', 22-25 november 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten