zondag 27 november 2016

Puur Hertenvlees op de Pure Markt in Park Frankendael


Vandaag zocht ik mijn vrienden Ester en Ruud van Puur Hertenvlees op, op de Pure Markt in Park Frankendael! Het was prachtig zonnig en koud herfstweer, de fakkels en vuurkorven stonden aan, live muziek was aanwezig en Puur Hertenvlees natuurlijk ook!

Ester en Ruud hebben een prachtige, ruime hertenhouderij in de Achterhoek waar zij hun herten op natuurlijke wijze houden. De herten vertoeven bijna het hele jaar in de wei.

Ik kocht vandaag vier verschillende soorten kant en klare hertenstoof en een zelf af te bakken hertenpaté! Volgende maand neem ik denk ik hertenbieftuk mee, want als het een beetje mee zit krijg ik van sinterklaas dit jaar een sous vide apparaat! :-)(foto's: Ester Geerligs-Schreibelt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten