dinsdag 27 november 2012

Ganzenrillette op zoete toast


Ganzenrillette, oftewel rillettes d’oie, heeft een hele volle en fijne smaak. Dit maakt het heel geschikt voor een leuke amuse!

6 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

2 dunne plakjes ontbijtkoek (koop dus een ongesneden bakkersontbijtkoek)
2 el appelstroop
1 el balsamico azijn
100 gram ganzenrillette

Bereiding:

Snij 2 plakken van je bakkersontbijtkoek van ongeveer een halve centimeter dik. Bak beide zonder vet aan beide kanten op laag vuur in een koekenpan totdat een toast ontstaan is. De binnenkant mag een klein beetje zacht blijven. Meng ondertussen twee eetlepels appelstroop met één eetlepel balsamico azijn met een vork. Je moet best een tijdje stevig mengen voordat een mooie gladde massa ontstaat. Snij wanneer je ontbijtkoek getoast is, beide plakken in drie reepjes en besmeer ze alle zes met het appelstroop-azijnmengsel en met rillete.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten